VELKOMMEN TIL FILIBELLA

 

Filibella laver unikke smykker i flotte farvekombinationer, der vil ikke blive lavet mange af hver slags, der er altså ikke tale om en masseproduktion, jeg vil hellere udvikle nye og spændende designs som løbende vil blive lagt på webshoppen.

Jeg er selvudlært smykkedesigner, og har altid haft stor interesse i smykker og design i al almindelighed. Derfor har jeg nu besluttet at starte denne webshop med mine design.

Alle smykkerne bliver lavet i mit værksted i Nordsjælland, hvor jeg designer og udvikler smykkerne. Alle smykkerne er håndlavede og de vil derfor aldrig være 100 % ens, da sten og perler vil varierer lidt i form, farve og størrelse. Dette er kun med til at gøre dem unikke.

Jeg arbejder primært i materialer som 925  sterling sølv, oxyderet 925 sterling sølv, forgyldt 925 sterling sølv, gulddouble samt forskellige former for halvædelsten, krystaller og ferskvandsperler.

De fleste armbånd er fleksible i størrelse, da de er med kædeforlænger og måler ca ml 16-20 cm. Ønskes større eller mindre størrelse, bedes dette meddelt ved bestilling. Hvis du ønsker at armbåndet er med elastik istedet for med lås, bedes du skrive til mig, og så prøver vi at finde ud af om det kan lade sig gøre med det ønskede armbånd.

Der vil også være armbånd lavet med elastik samt knyttede, endvidere er der også et udvalg af herresmykker.

Sådan behandler du dine smykker 

Dine smykker vil ændre sig med tiden, derfor anbefales det, at du vedligeholder dem for at forlænge holdbarheden af forgyldningen. Du bør derfor tage smykkerne af inden du går i seng, tage dem af inden badet, når du dyrker sport mm.

Rensning af smykkerne gøres med en blød klud, neutralt rengøringsmiddel og lunkent vand. Perlesmykker skal holdes væk fra parfume og opvaskemiddel, da de ellers vil miste deres glans.

Undgå ligeledes at der kommer parfume, make-up og cremer direkte på smykkerne, da disse kan beskadige forgyldningen på smykkerne. Derfor anbefales det at smykkerne er det sidste du tager på i din daglige skønhedsrutine.

 

Smykkeevents

Har du lyst til at Filibella kommer hjem til dig, til et par hyggelige timer i smykkernes tegn, skal du blot samle dine, venner, familie, naboer eller kollegaer .

Her vil smykkerne kunne ses på tæt hold, prøves og evt få personlig vejledning til hvad  der netop passer til dig og din stil. Her vil du også have mulighed for at 

komme med specielle ønsker til smykkerne og designe efter dit eget ønske og smag.

Du skal blot finde stedet, enten hos dig eller  eventuelt på din arbejdsplads.

Jeg kommer hjem til dig ca. en time før, for at sætte kollektionen op

Det anbefales at samle mindst 10 personer.

Hvis du vælger at være værtinde ved dette arrangement, vil du få 10% af omsætningen på aftenen, som du kan bruge til at handle smykker for hos Filibella.

Filibellas smykke events afholdes indenfor en radius af ca 60 km fra Stenløse.

Der kan betales med Mobilpay eller kontant, og der er fri fragt.

Smykkerne vil blive sendt direkte til køber, mellem 3-5 dage efter arrangementet

Hvis du kan interesse for dette, kan jeg kontaktes på mail : info@filibella.dk eller  tlf. nr. 42553324

Jeg glæder mig til at møde dig og dine gæster.

Filibella - Bakkegårdsparken 21, 3660 Stenløse DK, CVR-nr: 25577302 Følg os på instragram
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk